fbpx
Tuesday, September 27, 2022

NAJČITANIJE

MagazinDuh i teloNekad nije lako sa njima, ali... Zašto su večito nadrndane osobe zapravo...

Nekad nije lako sa njima, ali… Zašto su večito nadrndane osobe zapravo ultimativni carevi

Večito nadrndane osobe su ponekad, takoreći, neuračunljive. Njihovo ponašanje se često menja i dešava se da u jednom momentu budu savršeno raspoložene i nasmejane, a da vas u drugom gledaju kao da vas mrze najviše na svetu. One su svuda oko nas: na ulici, u prevozu, u kancelariji, u čekaonici, u redu u prodavnici, pošti, banci…

I da, ipak samo da naglasim, kada kažem da je osoba neuračunljiva, u daljem tekstu ne mislim na one čije je ponašanje opisano u krivičnom pravu, već na one… Luckaste. One bez kojih ne možemo da zamislimo nijedan dan, a da se ne čujemo makar porukom. One koje uporno volimo baš zato što su takve.

Nekad nam nije jasno zašto viču na nas, zašto nas ignorišu, zašto neće da kažu šta ih muči ili zašto su previše srećne, ali ih volimo. Ovo su samo neki od razloga zašto svako treba da ima jednu nadrndanu osobu u svom životu.

Ne lažu

Često im se obija o glavu, ali nikad vam neće reći neistinu. Ukoliko baš misle da će vas povrediti time što imaju da kažu, radije će prećutati i uputiti vam pogled iz kog će vam sve biti jasno. Možete da budete sigurni da pored nadrndane osobe imate zaista iskrenog prijatelja koji se ne plaši da kaže istinu.

Jasno stavljaju do znanja kada im se neko ne dopada

Nikada neće trpeti osobu koja im nije po volji! Po njihovim postupcima nesumnjivo ćete znati ako misle sve najgore o vama. Takođe, ako se nađete na njihovoj crnoj listi, nećete mnogo i dugo patiti, jer vam, zapravo, neće uraditi ništa… Sa vama će biti u kontaktu koliko moraju, bolno će vas ignorisati i ako dobro oslušnete, moći ćete da čujete kako gunđaju kada okrenete leđa. Potpuno ste nebitni da bi vam se prvi obratili, a tu nebitnosti možete da vidite u njihovom pogledu… Ako ga zaslužite.

Uvek će reći šta misle

Ako ste im najbolji prijatelj, ili makar u top 5 osoba koje podnose, očekujte bolnu istinu 24/7. Ako ste licemer – reći će vam da ste licemer i za kaznu ćete biti ignorisani neko vreme. Ako ste najbolji na svetu – reći će vam to. Iskreni su i to je za svačije dobro.

Created by Yanalya – Freepik.com

Umeju da završe posao

Gunđaće i reći će svima da su nesposobni, ali će završiti sve što treba. Veoma su pouzdani i odgovorni čak i kada ne deluje tako. Svakako će svakome pomoći kada god treba, samo zavisi koliko će gunđati tom prilikom.

Njihova nadrndanost zapravo proizilazi iz inteligencije. Većinu smatraju lakrdijašima i dvorskim ludama, a samo retke ljude onima koji su “na mestu”. Njihovo ophođenje prema vama je, najverovatnije, zasluženo. Budite uvereni da umeju dobro da procene ljude i ako vas nadrndana osoba ne voli, onda sa vama nešto nije u redu. Makar malo…

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img