fbpx
Naslovna » Reflektor » Obradujte svoje klince i klinceze: Animirana komedija “Ko se boji vuka još 2” stiže u naše bioskope!

Obradujte svoje klince i klinceze: Animirana komedija “Ko se boji vuka još 2” stiže u naše bioskope!

Sećate li se bezbrižnog vuka Sivog i njegove družine, stada ovaca? Animirana avantura vraća se na veliko platno i donosi nam nastavak komedije pod nazivom “Ko se boji vuka još 2“, koju će naša najmlađe publika moći da gleda u bioskopima od 31. januara.

Dopunjeno: 06. 09. 2023.

Kompanija Wizart oživela je dobro poznate dečije likove: dobroćudnog vuka Sivog, vučicu Bjanku, proročicu Memi i druge, ali kreirala i nove likove kao što su  bezobrazni vuk Mrga, polarna lisica Sneža i ovčica Džosi.

Ko se boji vuka još 2

U gradiću u kom ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta: polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a kako bi prebrodili opasnost koja im preti moraće da se udruže. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer zajedno su jači.

Ko se boji vuka još 2

U studiju Moby već se užurbano radi na sinhronizaciji, a glavnog zlikovca i najljućeg vuka Mrgu tumači glumac Petar Strugar: “On nije za harmoniju između ovaca i vukova. On je više za to da se hrani ovcama nego da živi sa njima.”

Ko se boji vuka još 2

Ostale uzbudljive likove tumače i Srđan Dinčić, Marko Kon, Inspektor Blaža i drugi.

Od scenariste nekih od najpoznatih animiranih hitova uključujući Lepotica i zver (Beauty and the Beast), Priča o igračkama (Toy Story) i Šrek (Shrek), Roberta Lensa dolazi nam nastavak animirane avanture “Ko se boji vuka još 2.”

Ko se boji vuka još 2

Animirani film originalnog naziva “Volki i ovtsy. Khod sviney” dolazi nam iz Rusije, a režiju potpisuje Vladimir Nikolaev. Komedija koja traje sat i 25 minuta već je pobrala simpatije publike, te se mogu pročitati samo pozitivne recenzije.

U bioskopima od 31. Januara.

Zabranjeno je preuzimanje dela ili celog sadržaja bez navođenja i linkovanja izvora u skladu s Moodiranje Uslovima korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  Uputstva iz 1893. za siguran seks: “Nipošto ne valja dva puta ujedared vršiti!”

  Ako ste mislili da je siguran seks tema poslednjih decenija, u zabludi ste. Još i naši stari imali su svest [...]

  7 razloga zbog kojih deluješ kao sirotinja, iako to nisi

  Zamislimo situaciju da si bankar koji radi na odeljenju kredita. Dolazi ti čovek koji želi da podigne kredit za svoj [...]

  Najluđi srpski idiomi: Šta li nam je samo peršun skrivio?

  Pogledajte najpoznatije srpske idiome i upoznajte njihovo značenje.

  (Ne)Zaboravljene boemske legende

  Jedan od razloga zašto se odlazak u kafanu pretvorio u kliše je taj, što su mnoge, izvorno boemske pesme prilično [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ