fbpx
Saturday, October 8, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahTu i tamoObradujte svoje klince i klinceze: Animirana komedija "Ko se boji vuka još...

Obradujte svoje klince i klinceze: Animirana komedija “Ko se boji vuka još 2” stiže u naše bioskope!

Kompanija Wizart oživela je dobro poznate dečije likove: dobroćudnog vuka Sivog, vučicu Bjanku, proročicu Memi i druge, ali kreirala i nove likove kao što su  bezobrazni vuk Mrga, polarna lisica Sneža i ovčica Džosi.

Ko se boji vuka još 2

U gradiću u kom ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta: polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a kako bi prebrodili opasnost koja im preti moraće da se udruže. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer zajedno su jači.

Ko se boji vuka još 2

U studiju Moby već se užurbano radi na sinhronizaciji, a glavnog zlikovca i najljućeg vuka Mrgu tumači glumac Petar Strugar: “On nije za harmoniju između ovaca i vukova. On je više za to da se hrani ovcama nego da živi sa njima.”

Ko se boji vuka još 2

Ostale uzbudljive likove tumače i Srđan Dinčić, Marko Kon, Inspektor Blaža i drugi.

Od scenariste nekih od najpoznatih animiranih hitova uključujući Lepotica i zver (Beauty and the Beast), Priča o igračkama (Toy Story) i Šrek (Shrek), Roberta Lensa dolazi nam nastavak animirane avanture “Ko se boji vuka još 2.”

Ko se boji vuka još 2

Animirani film originalnog naziva “Volki i ovtsy. Khod sviney” dolazi nam iz Rusije, a režiju potpisuje Vladimir Nikolaev. Komedija koja traje sat i 25 minuta već je pobrala simpatije publike, te se mogu pročitati samo pozitivne recenzije.

U bioskopima od 31. Januara.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img