fbpx
Sunday, September 25, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektorPogled na partnerski odnos se menja nakon gledanja filma "Realna priča"

Pogled na partnerski odnos se menja nakon gledanja filma “Realna priča”

Nakon glumačke bravure u seriji “Senke nad Balkanom”, u kojoj hirurški tačno igra izvitoperenog lika Alimpija Mirića, Gordan Kičić je domaćoj publici ponudio film “Realna priča”.

Piše: Una Ratković

Smelo preuzevši ulogu producenta, reditelja i glumca u ovom ostvarenju, Gordan je pred sebe postavio težak zadatak  – da realno ispriča priču.

Film će razočarati sve gledaoce koji očekuju klasičnu ljubavnu priču nalik onoj koja nam se poslednjih godina servira iz holivudske kuhinje. Zaplet ne počinje fatalnim sudarom u kojem se ispušta kafa za poneti i susreću se pogledi. U filmu nećete videti šljokice i štras, živopisne predele ili poljubac za srećan kraj.

Reč je o realnom prikazu partnerskog odnosa, svakodnevice i očekivanjima od života. Za ovaj film se može doslovno reći da je isečak iz života jedne prosečne urbane porodice sa naših prostora, koji nije ništa drugo do mešavina komedije i drame, pravi rolerkoster emocija.

Melodrama o glumcu Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega, je zapravo velika lekcija za sve nas.

Uverenje da sav nesklad koji nam se događa stvaraju drugi ljudi oko nas i da smo mi “savršena” bića prema svojoj okolini, može nas dovesti do situacije da se zapitamo zašto nas je neko “iz čista mira” napustio.

Kada se izgubi osećaj za realnost i sopstvene postupke, sve deluje kao da je iznenada i iz čista mira. Upravo ovaj osećaj čuđenja za posledice našeg (ne)činjenja je Gordan Kičić vešto oživeo u filmu i time opravdao njegov naziv “Realna priča”.

Film “Realna priča” se trenutno nalazi na repertoarima bioskopa širom Srbije i regiona, a do sada ga je pogledalo preko 40 000 ljudi.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img