fbpx
Naslovna » Magazin » Duh i telo » Šest rečenica kojima ćeš sebi upropastiti život

Šest rečenica kojima ćeš sebi upropastiti život

Postoje neke stvari koje se ne govore. Nikad. Ma koliko to mislili. Postoje rečenice toliko strašne, strašne kao avada kedabra za svaku vezu, ma koliko ona bila srećna, sigurna i puna razumevanja.

Dopunjeno: 25. 11. 2023.

Ove rečenice ne treba zloupotrebljavati kao prečicu do raskida jer rizikujete da na sebe navučete mržnju i prezir celog ženskog roda, a složićete se, nikome nije cilj da umre sam i ne(do)jeban. Zato, širom otvorite oči, uključite mozak i zapamtite, ovo nikada nemojte reći svojoj devojci jer u suprotnom, kako legenda kaže…

Gde si zaboravila sise?

Ili bilo koja rečenica koja u sebi sadrži njene grudi i termine poput daska, ploča, tatini geni i sl. Možda ona nema najveće grudi na svetu, možda čak nisu ni prosečne, ali, da li si se zapitao da li je tvoj imenjak dole južno najveći na svetu? Mmm? Možda nije čak ni prosečan. U svakom slučaju, jednom je jedan Italijan (ovo ne treba da vas čudi, oni su poprilično brbljivi) rekao to svojoj signorini i šta mu se desilo? E pa pogledajte niže.

Gde li je ostavila sise? Ah da, da nije možda na tvojim prsima!?

Debela si

Ili ugojila si se, ili ta haljina ti je odjednom tesna ili bilo koja varijacija na temu. Osim ako niste fitnes guru a draga vam je na božićnoj večeri bukvalno izjela barem tri člana porodice, ovom rečenicom ćete se osuditi na večni celibat. Legenda kaže da je jednom jedan dečko rekao to svojoj devojci, ona je plakala i plakala te su njene suze razljutile demone tame koji su dragom bivšem dečku iščupali testise i presadili ih na njegov vrat.

Skvele iliti na srpskom “bio sam mlad i glup, rekao sam bivšoj devojci da je debela”

Možda nisi pametna ali barem dobro pušiš

/kuvaš/usisavaš/izgledaš/štagod. Pa dobro, očigledno joj je dovoljno jasno da nije baš briljirala u izboru prilikom gužvanja čaršafa, ali to ne treba naglašavati. Zašto? Zato što je a) nepristojno, b)bezobrazno i c) Vrhovna Ženska Boginja će ti iščupati pišicu. Ne veruješ? A da li si razmišljao kako se njemu ovo desilo?

Mrš u kuhinju

Ili bilo kakvo fizičko smeštanje žene u kuhinju osim ako ne planiraš da joj dobro, ali stvarno dobro, pružiš oralni užitak na kuhinjskom stolu. U suprotnom, kletva večne samoće biće bačena na tebe. Najozbiljnije, čak i u rečniku tako piše.

Ma ti si bre nimfomanka

Ili bilo koje aludiranje na to da ona može više, bolje ili duže od tebe. Ja da sam muško i da sam najveći skot na svetu, ovu rečenicu nikad ne bih izgovorila. Kao prvo, to je nešto poput javnog priznanja da mi fali iskustva, santimetara, kondicije ili deset minuta da bi se ono zvalo seksom (11 minuta je prosek, što bi Koeljo lagao!?). Elem, kao drugo, stićiće te strašna sudbina – doćićeš pod okrilje SPC-a. Hmm, misliš, ako si vernik, slaviš slavu i to, nije to tako strašno, je li? Međutim, sudbina je kurva stara, pa te smešta na vrh planinčuge u manastir sa samo jednom osobom. A ona te upravo posmatra…

Da li zaista želiš da budeš sam sa njim u deset kvadrata do kraja života? DA LI?

Idi pij kafu s onim tvojim kokoškama

U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo. Međutim, ako dirneš u to carstvo, nema te kletve koja je gora od onog što te čeka. Postoji nekoliko razloga zašto ne treba dirati u ženski rod: a) neće ti dati – najniži lvl, b) one su nečije majke ili će barem biti – srednji balkanski lvl i c) tvoja uskoro bivša devojka će ti ga odseći na spavanju – master lvl.

On je možda LEGO, ali i ti ćeš jednog dana leći. I zaspati. 🙁

 

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  Izašao sam u grad i pravio se “Englez”: Šta mislite kako sam se proveo?

  Za ovu priču znao je samo meni blizak krug ljudi. Odlučio sam da je podelim uz upozorenje - ne pokušavaj [...]

  Kocka, rakija i lake ženske: Zbog ovih stvari Srbi i dalje zovu dnevne novine da se odreknu posrnulog člana porodice!

  U ne baš tako davnoj prošlosti, kada su čast i ugled imali značaj, najgore što je moglo zadesiti neku časnu [...]

  Uputstva iz 1893. za siguran seks: “Nipošto ne valja dva puta ujedared vršiti!”

  Ako ste mislili da je siguran seks tema poslednjih decenija, u zabludi ste. Još i naši stari imali su svest [...]

  “Intelektualac” – zapravo samo diplomirani primitivac

  Slobodan Jovanović (1869-1958.) je bio naš cenjeni pravnik, istoričar, književnik i političar tadašnje Kraljevine Jugoslavije, čiji je značaj nemerljiv i [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ