fbpx
Tuesday, September 27, 2022

NAJČITANIJE

MagazinDuh i teloSpremni za najuzbudljiviju trku do sada?

Spremni za najuzbudljiviju trku do sada?

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način. Međutim, u trci sa preprekama moći će da učestvuje samo 700 velikih i 200 malih takmičara koji se budu najbrže prijavili.

Organizator trke Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, će se pobrinuti za dobru zabavu uz muziku i fitness zagrevanje pred start ispred Squash Landa u Pionirskom gradu. Start je zakazan za 12 časova kada će 700 najizdrživijih trkača imati priliku da završi nesvakidašnji poduhvat – 5 km kros trke sa 6 prepreka i tako testiraju svoje granice.

Najbrži u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojiće vredne NIKE nagrade. Prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke. Nakon trke organizovali smo rastezanje u okviru časa joge koji će održati sertifikovani instruktor joga saveza Srbije Natasa Popović.

Višegodišnji partneri trke, atletski klub RUNNING i dečija škola sporta Sportska bajka, zaduženi su za organizaciju trke za najmađe koja se održava istog dana sa početkom u 10 sati. Prepreke i dužine trke prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta a najbrži mališani osvojiće vredne nagrade.

Prijave za trku su počele 25. aprila. Visina kotizacije iznosi 1000 dinara za uplate do petka 18. maja. Od 18. maja do dana trke visina kotizacije iznosiće 1250 dinara. Visina kotizacije za Košutnjak Challenge Race Junior 2018 dečiju trku iznosi 600 dinara za uplate do 18. Maja i 800 dinara za uplate do dana trke.

Kotizaciju za trku moguće je uplatiti u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u ulici Zdravka Čelara 14 ili  račun Saveza broj 200-2424780101868-37. Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci KCR2018/KCRJunior2018 za IME_PREZIME.

Preuzimanje brojeva i startnih paketa biće moguće u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije 24, i 25. Maja od 12 do 17 časova.

Najbolja je stara trkačka i trening oprema za ovu vrstu trke, a ponesite nešto čiste garderobe kako biste se nakon trke presvuki. Iz bezbednosnih razloga trkačima neće biti dozvoljeno da nose sprinterice i patike sa kramponima!

Pogledajte kako je bilo prošle godine:

Za sva dodatna pitanja pišite nam na info@kosutnjakchallengerace.rs. Pratite nas putem naše fb i ig stanice www.facebook.com/kosutnjakrace i web sajta www.košutnjakchallengerace.rs.

Košutnjak Challenge Race 2018 i Košutnjak Challenge Race Junior 2018 trka sa preprekama se realizuje uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda. Organizator trke je Savez za rekreaciju i fitnes Beograda. Partneri trke su: RUNNING i Sportska bajka. Trku su podržali: Nike, Aqua viva, Pharmanova, Fit pass, Uniqa, Oriflame i Frutabela.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img