fbpx
Monday, September 26, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahTu i tamoStudenti velikom žurkom proslavili svoj dan

Studenti velikom žurkom proslavili svoj dan

Dan je bio ispunjen različitim manifestacijama i tribinama, a ministar prosvete Mladen Šarčević prisetio se kako se studiralo “u njegovo vreme”, te su studenti spavali na gvozdenim vojničkim krevetima.

Od tada je, kako kaže, kvalitet studiranja podignut na daleko viši nivo. Ipak, i dalje je prisutna briga studenata i njihovih roditelja oko finansiranja studija, a ministar je rekao da se na tome uveliko radi, jer je cilj da što više mladih završi fakultete i ostane da radi u Srbiji.

Gde bi studenti uveče nego na žurku

Uveče je odredišna adresa bila Studentski grad, gde je održan veliki koncert. Nastupili su “Eastock”, “Ulični psy”, “Who see”, “Amadeus bend” i sve popularniji i traženiji “Quadro bend”.

Više hiljada studenata već u popodnevnim satima okupilo se ispred bine, a u trenutku kada su momci iz “Amadeusa” izašli na binu, već sjajna atmosfera dostigla je vrhunac.

Delovalo je nemoguće da takvo raspoloženje i energija potraju, ali kada je ekipa “Quadro benda” izašla na binu, sve se nastavilo.

Devojke i momci su nastavili da nižu dobro poznate hitove, a 7.000 mladih pevalo je zajedno sa njima.

Sjajna žurka nažalost, morala je da bude prekinuta pola sata posle ponoći, zbog poštovanja javnog reda i mira. Organizatori sjajnog događaja bili su Udruzenje Studenata Doma IV Studentski Grad i Music Star.

 

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img