fbpx
Friday, December 2, 2022

NAJČITANIJE

MagazinLjubavTehnike neuspešnog startovanja

Tehnike neuspešnog startovanja

O uspešnim prilascima, rečenicama i gestovima koji lepši pol – da se razumemo, mislim na žene – obaraju s nogu napisano je više knjiga nego o srpskom fudbalu. Što samo po sebi i nije veliki uspeh.

Piše: Ognjen Šestić

Ali, nisam to hteo da kažem. Poenta je u tome da o neuspešnim prilascima ima još manje literature nego o uspešnim. To je trenutno najveća razvojna šansa šund-psihologije u vidu brošura za samopomoć. Kao svoj doprinos, dajem ovaj temelj – male tajne velikih majstora dobijanja korpe.

Sve počinje dobrom procenom predmetne dame. Na osnovu nekoliko znakova i detalja, morate je “pročitati”. Ne brinite, u početku će sigurno biti promašaja, pa će vam neki start verovatno proći, ali vremenom ćete se usavršiti u tome. A onda – za vas više nema zime. Na primer, ako sedi sama u uglu kafića i čita knjigu, poslednje što želi je da je neko startuje. Ali to je već idealna situacija za svakog neuspešnog startera i u praksi se retko sreće, pa je zato nećemo posebno obrađivati.

 

Ako, uprkos svim kozmetičkim preparatima i trikovima makar samo naslutite da ima preko trideset godina, obavezno je odmah pitajte za godište. To će je razoriti kao ledeni glečer Titanik i ostaviti je da polako tone, dok vi odlazite u suton, poput glavnog junaka na kraju vesterna. Dobro, znam, junak vesterna obično jaše, ali ovo nije divlji zapad. Jedina bitna razlika je u tome što nemamo konje, osim na ključnim državnim funkcijama. Bitno je da ćete vi biti odbijeni, a ona na ivici očaja.

Dešava se i da je devojka već zauzeta razgovorom sa nekim gubitnikom iz protivničkog tabora uspešnih startera. Svejedno, ne treba odbacivati ni takve slučajeve, premda i nije veliki izazov u pitanju. Jedna od mojih omiljenih tehnika je:

“Vidim da već imaš budalu koja će da ti plaća pića u nadi da će te kresnuti koliko noćas, ali svejedno mislim da ti i ja imamo mnogo toga zajedničkog.”
Ovo često rezultira i polivanjem pićem od strane mete, a ako niste dovoljno snažni i kondiciono spremni, može vam doneti i batine od dotične budale. Zato, pamet u glavu ili sirovu snagu na sunce!

Ako je u ženskom društvu, najbolje je da udarite pravo na drugarice:
“Ako ostaviš te glupe, dosadne drugarice i pređeš za naš sto, moći ćeš da uživaš u muškim šovinističkim komentarima u kojima ćemo te ocenjivati kao komad govedine na pijaci.”
Ovo uvek pali, a ponekad i razjari.

Takođe je jako dobro pokušati nešto u situacijama kada su žene po pravilu nervozne, kao npr. dok se sa po 10 kesa u svakoj ruci vraćaju sa pijace: “Ojačalo se, ako, ako, emancipacija je prava stvar! Inače, ja sam veliki poštovalac, ne dozvoljavam da se žene osećaju nesposobnim pored mene, pa ne pomažem, ali rado bih kasnije išao sa tobom na pivo.”
Ili dok čekaju u supermarketu u redu dužine gazda Jezdinih redova devedesetih:
“Mogla bi baš da me pustiš pre tebe. Ipak ja imam samo sardine i dva gotova jela, a ti trista nekih kuraca. Šta će ti toliko uložaka, pa koliko ti menstruacija mesečno imaš, bokte? Evo, pustiš me preko reda i vodim te na utakmicu – Smederevo gostuje na Marakani u nedelju!”.
Primetili ste kako se ovde kombinuju nepovoljne situacije (teret i gužva) sa stvarima koje većina žena ne voli (pivo i fudbal). Improvizujte, setite se Majlsa Dejvisa!

Toliko za početak.

Da ponovim ukratko: procenjujte, improvizujte i uvek imajte na umu da sreća prati hrabre. Na ruku vam ide mnogo toga. Nabrojmo samo dve stvari: otuđenost, koja je, apsurdno, među ljudima sve veća kako se razvijaju društvene mreže i činjenica – nema te devojke ni žene koja ne voli da s vremena na vreme bude neuspešno startovana. To je dobro za njihov ego. Tako da vi u stvari činite dobra dela i to vam se pre ili kasnije mora vratiti u vidu pohotne maloletnice u krevetu ili dobitka na lutriji. Karma je stroga, ali pravedna.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img