fbpx

NAJČITANIJE

Almanah Reflektor Umetnik Drumelody kroz pesmu Organ kritikuje odnos društva prema ženama

Umetnik Drumelody kroz pesmu Organ kritikuje odnos društva prema ženama

I ova traka je kao i njegove mnoge prethodne proživljena glasovima slavnih, pa se tako našao i tenor Tajlera iz Aerosmitsa. Pored sjajne elektronike na koju smo i računali, dRUMELODY je ovog puta uradio mnogo više. I hvala mu za to. U ime svih nas, žena.

Kritikujući današnje društvo koje nema obzira, pažnje i dostojne ljubavi prema ženskom polu, već dosta njih vidi kao slabije žrtve.

“Da li smo se ikad zapitali koji su svi izazovi u borbi za opstanak, pogotovo naših žena, u kakvim uslovima i sa kakvim profilima ljudi se susreću. Imamo li osećaj, jesmo li spremni na kritiku ili smo osuđeni da se svim sredstvima borimo za opstanak”, izjavljuje Berin Tuzlić koji stoji iza projekta dRUMELODY.

Ovaj autentični umetnik koji spaja DJ-ing, električni bubanj, ali i sintetičke vokale stvara jedinstvenu LIVE verziju koju treba doživeti. Zato na sledećem nastupu u Beogradu nikako nemojte propustiti da čujete nešto potpuno drugačije, osetite vibracije koje vode u druge svetove i oduševite se jedinstvenim performansom.

Njegovi nastupi jednostavno se moraju doživeti u specifičnom okruženju. Uostalom, pogledajte spot.

Preporuka urednika:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Više s weba: