fbpx
Friday, December 2, 2022

NAJČITANIJE

Karijera i biznisSarajevo Digital Marketing organizuje sjajan seminar koji nikako ne treba da propustite

Sarajevo Digital Marketing organizuje sjajan seminar koji nikako ne treba da propustite

Za sve one koji se bave nekim online poslom1 0.novembar 2018. treba već biti rezervisan kao dan za seminar u Sarajevu, koji organizuju digital marketing agencija webmajstor.ba u saradnji sa Udruženjem za edukaciju “Edu Arena”.

Na ovom seminaru će biti 6 predavača od kojih ćete moći da čujete i naučite dosta toga zanimljivog.

Zašto je Sarajevo Digital Marketing događaj koji se ne propušta

Teme su raznovrsne i verujemo da će za svakog biti ponešto, a predavači su:

  • Miroslav Varga
  • Nedim Šabić
  • Miloš Vasić
  • Kemal H. Balihodžić
  • Miloš Đekić
  • Dragan Grubački

Što se tiče samih predavača, ukoliko niste upoznati sa njihovim radom, spomenućemo ono najbitnije što treba da znate.

Seminar startuje u 9:15h sa temom “Budite game changer – preduzetništvo i uspeh”, a predavač je Kemal Balihodžić. Kemal Balihodžić je autor, preduzetnik, motivacioni trener i marketing ekspert, vlasnik agencije uptrend.ba. Autor je bestseller knjige “Rođeni za Uspjeh – od aplaudera do aplauza”.

Nakon njega predavanje će održati Dragan Grubački, a tema će biti “Vodič kroz Tehnički SEO – primeri i savjeti za bolje pozicije”. Dragan Grubački je specijalista za takozvani tehnički SEO i radi u prestižnoj SEO agenciji DEJAN SEO/Brisbane Digital.

Za kraj prvog dela na scenu će izaći Miroslav Varga, o kom smo već pisali, koji će govoriti o veštačkoj inteligenciji ili popularno AI u internet oglašavanju. Miroslav Varga je sertifikovani Google Ads trener, u vlasničkom udelu kompanije escapestudio.hr (u kojoj rade dva Google sertifikovana trenera, čime može da se pohvali manje od 10 firmi na svetu).

Kada Miroslav završi svoje predavanje, sledi pauza da se posetioci osveže, a nakon toga je izvlačenje nagrada.

Posle nagrada, predavač je Miloš Vasić od koga možete naučiti mnogo toga o Dropshippingu, jednom sjajnom modelu poslovanja koji je sada svetski popularan i doživljava pravu ekspanziju i na našim prostorima. Miloš Vasić je preduzetnik koji se bazirao na dropshiping i Facebook oglašavanje i može vam preneti dosta znanja na tom polju. Miloš je pokrenuo i dropshipping akademiju kojoj je pristupilo oko 200 polaznika, više možete pogledati na njegovom sajtu vasicmilos.com.

Nakon Miloša Vasić, imaćete prilike da slušate još jednog Miloša, ovaj put Đekića koji će vam pričati o Click Fraudu, odnosno, problemu loših klikova i kako se izboriti sa tim. Miloš Đekić radi u softverskoj kompaniji koja se zove ClickGuard, sajt je clickguard.com. Od njega možete dosta naučiti kako da sprečite prevara oko nevažećih klikova, odnosno, loših klikova koji mogu vam naštetiti.

Za kraj seminara dolazi za mnoge možda i ono najzanimljivije, a to je “Sadržaj koji će oduševiti korisnike i Google”. Predavač je Nedim Šabić od kog ćete naučiti dosta o samom contentu kako bi ga bolje prilagodili za SEO i rangiranje, kao i za vaše posetioce. Nedim je vrhunski predavač koji je u SEO businessu od 2002. godine. Jedan je od organizatora marketing konferencije “Konverzija”.

Detaljnije informacije o celokupnom programu seminara Sarajevo Digital Marketinga možete pogledati u kategoriji program.

Za sve one koji žele posetiti ovaj fantastični seminar, Sarajevo Digital Marketing je dogovorio saradnju sa hotelom Hollywood u Sarajevu, u kom možete rezervisati smeštaj i dobiti popust koristeći kod “SDM 2018“. Cena noćenja za učesnike seminara je 30 evra sa doručkom.

Iskoristite ovu sajnu priliku i posetite jedan od najboljih seminara u regionu ove godine. Cena standardne kotizacije iznosi 90 evra, a još 7 dana je u ponudi “early bird“ i ulaznicu možete dobiti za 75 evra. Za studente ulaznica je 50 evra.

Više informacija o seminaru možete vidjeti na oficijalnom sajtu sarajevomarketing.com i FB stranici facebook.com/SarajevoDigitalMarketing.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img